Herkese merhaba, yaklaşık 4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım ve güncel piyasa değeri 8.000 TL bandında olan Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gaming Earbuds model kulaklığımda, neredeyse aldığımdan beri devam eden ancak artık can sıkıcı hale gelen ciddi sorunlar yaşıyorum.
Cihaz henüz çok yeni olmasına rağmen karşılaştığım sorunlar şunlar:
Sürekli Firmware Güncelleme Hatası:
Kulaklığı Razer Audio uygulaması üzerinden güncellemeye çalıştığımda (farklı mobil cihazlarda denememe rağmen), indirme veya kurulum sırasında sürekli bir hata alıyorum ve güncelleme işlemi hiçbir şekilde tamamlanamıyor.
2. Kritik Düşük Pil Performansı:
Cihazın RGB ışıkları kapalıyken bile tam şarj ile verdiği kullanım süresi sadece 2 ila 2,5 saat civarında. Bu süre, modelin vaat ettiği normal kullanım ve beklenen pil ömrünün çok çok altında kalıyor.
Bu sorunların donanımsal bir hatadan kaynaklandığını düşündüğüm için dün Razer'ın yetkili teknik servisi olan Providyo Bilişim (https://providyo.com/) ile e-posta üzerinden iletişime geçtim ve durumu detaylıca (faturamla birlikte) onlara ilettim.
Sağ olsunlar, hızlı bir şekilde geri dönüş yaptılar ve ürünün kontrol edilebilmesi için servise yönlendirmemi istediler.
Ücretsiz gönderim için Aras Kargo ile 8214 XXXX XXXX (kodu gizledim) anlaşma kodunu verdiler. Gönderiyi "Halimağa" şubesine, 'Bilkom Bilişim Refleks Mağazacılık' adına yapmam gerekiyor.
Süreç Başlıyor:
Bugün (6 Kasım 2025) servisin istediği gibi kulaklığı, kutu ve faturasını, iletişim bilgilerimi ve yaşadığım sorunları detaylıca anlatan bir not ile birlikte paketleyip Aras Kargo ile Providyo'ya göndereceğim.
Bu konuyu açma amacım, bu servis sürecini (kargolama, servise teslimat, arıza tespiti, sonuçlanma) adım adım sizlerle paylaşmak.
Ayrıca sormak isterim:
Aranızda özellikle bu Hammerhead Pro Hyperspeed modelinde benzer "firmware hatası" veya "kritik düşük pil performansı" sorunu yaşayan başkaları oldu mu?
-
Providyo Bilişim teknik servisi ile ilgili (iyi ya da kötü) tecrübeleriniz nelerdir?
Tüm gelişmeleri (kargo takip numarasından başlayarak) bu başlık altından güncelleyeceğim.
Değerli yorumlarınızı ve tecrübe paylaşımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.